Tips en nuttige informatie

Wassen
In de buitenhoes zit een rits zodat u de buitenhoes apart van het hondenbed kunt wassen.
Als u de binnenhoes (met vulling) wilt wassen in de wasmachine kunt u het best het treklipje van de rits vastzetten met een veiligheidsspeld of vastnaaien. Dit ter voorkoming van het onverhoopt opengaan van de rits waardoor de vulling los in de machine komt. Wassen op 30° met een wasmiddel zonder bleek, niet in de droger! Wassen in de wasmachine is geheel op eigen risico, veiliger is het om met de hand te wassen. (zie tekst hieronder)

Omdat een groot formaat hondenkussen niet in de wasmachine past kunt u het ook buiten in een teil of in bad laten weken en daarna uitspoelen met tuinslang of douche. De balletjes nemen geen water op maar het water zit tussen de balletjes in en dat heeft wat tijd nodig om te drogen.

Op reis
Neemt u de hond mee op reis, te logeren of zomaar voor een uitstapje neem dan altijd het hondenbed mee. Zodoende heeft uw hond ook altijd zijn "eigen" plek bij zich. Dit is vertrouwd en geeft dus extra rust.

Advies
Heeft u een hond die afwijkt van de "standaard" hond en kunt u moeilijk een keuze maken welk bed het best geschikt is, neemt u dan gerust contact op met ons zodat wij u kunnen adviseren ten aanzien van het bed en de juiste hoeveelheid vulling.

Verzending/kosten
Pakketten worden verzonden per post. Wanneer uw pakket niet door de brievenbus past wordt het verzonden met een pakketzegel. Wanneer het is verzonden ontvangt u een bevestiging met de barcode zodat u het pakket kunt volgen via track and trace van de Postnl.
Verzendkosten: € 7,90 per bestelling.

Het is mogelijk om het pakket af te halen in Wemeldinge. Alleen op afspraak. Tel. 0113 - 571229.